• Call: 055 534 9680
  • Mail:info@swotmarketing.nl

Associates

dick2Dick Everaarts brengt niet alleen zijn expertise mee op het gebied van finance en marketing, maar hij is ook leidend en sturend bij de organisatie van tal van evenementen. Daarnaast geeft hij invulling aan het opleidingsprogramma als docent voor de NIMA-A en NIMA-B opleidingen die SWOT Marketing verzorgt.
Motto: “Zonder druk kan geen mens presteren.”

 

 

marco-150pxMarco van der Veer ontwikkelt visies als een pragmaticus. Doet wat hij belooft. meer dan 20 jaar ervaring in marketing en sales management. Veelal internationaal. Sterk in het managen van complexe (marketing) vraagstukken. Ervaring in dienstverlening en B-to-B, maar ook als trainer en docent. Wil altijd nieuwe kansen en mogelijkheden zien, of ontwikkelen. Nima-C marketeer, Nima-examinator, lid Nima examencommissie.
Wijnliefhebber, vrijetijdstuinier. Maakt zijn hoofd leeg op de racefiets.
Motto: “Goede voorbereiding is 90% van het resultaat.”

 

 

hans-150pxHans Vooges werkt al meer dan 20 jaar als sales- en marketingprofessional. Groeide op met en in de reclame- en grafische wereld. Is na 9 jaar consumentenmarketing en 11 jaar B-to-B  sinds 2008 als consultant actief. Heeft naast NIMA-C ook Direct Marketing opleidingen gedaan. Is gastdocent voor NIMA-B Business Marketing. In zijn vrije tijd is Hans te vinden op de golfbaan, het hockeyveld of zijn zeilboot.
Motto: ‘Wees ambitieus maar ken je grenzen.”