• Call: 055 534 9680
  • Mail:info@swotmarketing.nl

Marketingstudiereis naar Maleisië

Logo SWOT 260px

Register Marketeer

NIMA en SWOT Strategie-Innovaties presenteren de 5e Marketingstudiereis!

Hé, RM en/of Marketing Strateeg, ben jij al klaar voor?

Het wordt alweer de 5e marketingstudiereis

 

de 2017 Marketing Study Tour gaat weer naar het Oosten. Maleisië is aan de beurt, een land met een interessante historie én een spannend heden. Een must see…enfin, je gaat het wel zien en ervaren…

Zaterdag 30 september vertrekken we vanaf Schiphol en zondag beginnen we in Kuala Lumpur, de hoofdstad op het grote schiereiland

Maleisië ligt voor een deel ook op Kalimantan (Borneo) en daar gaan we donderdag naar toe. Daar komen we in een andere wereld terecht.

Minstens zo boeiend en uitdagend. Zondagochtend 8 oktober komen we moe maar vol met geweldige ervaringen weer op Schiphol aan.

In het bijzonder voor de Register Marketeers van het Nima, van waaruit dit initiatief is ontstaan, organiseert SWOT-dochter StudiumTravel deze reis. Een nieuwe naam maar met vertrouwde gezichten.

 

Wat gaan we doen?

Het reisprogramma is gevarieerd en aangepast aan de wensen van de doelgroep (topmarketeers, strategen en management consultants).

Daardoor is er ditmaal een sterkere focus op lokale bedrijven en organisaties. 6 bedrijfsbezoeken annex workshops en cases staan op de agenda. Maar natuurlijk willen we ook graag even binnenkijken bij één of twee multinationals en gaan we voor een stevige masterclass naar de prestigieuze Universiteit van Maleisië.

De laatste dag, zaterdag 7 oktober, staat helemaal in het teken van het Sepilok Orang Oetan opvangreservaat , waar we gaan werken aan een verbeterde waardepropositie voor dit geweldige initiatief en aan tips en trics om hun fundraising op een hoger plan te tillen. Hoewel deze studiereis zich altijd laat kenmerken door een stevig inhoudelijk programma, is er ook tijd voor cultuur en ontspanning.

Dit jaar hebben we het geluk dat onze reis samenvalt met de Formule 1 race op het Formule 1-circuit van Sepang, De kans dat onze landgenoot Max Verstappen daar hoge ogen gooit is zeker niet denkbeeldig!

Hoe mooi is het om dáár ook bij te zijn?! Kijk op de website voor informatie hoe je deze race kunt bijwonen.

 

What’s in it for me?

Een studiereis van StudiumTravel is geen vakantietripje! Eerdere deelnemers kunnen dat van harte beamen. Je doet waardevolle marketingkennis op, je leert en ziet hoe zaken worden gedaan in dit deel van de wereld (en die komt steeds dichterbij!), krijgt nieuwe en anderen inzichten over ons vak. Marketing met een lokaal sausje. Maar natuurlijk is het ook heel gezellig en aangenaam, leer je nieuwe mensen kennen en versterk je de banden met hen die je al kent.

 

Wat kost het?

Het blijft elke keer weer een uitdaging om de reis aantrekkelijk te prijzen. Het is ook deze keer weer gelukt. Voor € 3.380,00 (excl. btw) per persoon heb je een schitterende ervaring, een professionele boost en behaal je voldoende accreditatiepunten tot de volgende reis.

Uiteraard inbegrepen zijn het complete programma, retour Maleisië (met KLM, economy class, directe vlucht), de binnenlandse vluchten naar Kota Kinabula en naar Sandakan, 6 overnachtingen in gekend goede hotels, vervoer ter plaatse om de programmaonderdelen te kunnen meemaken, 6 diners, 5 lunches in trendy restaurants en de ontvangst op de Ambassade. En uiteraard alle organisatiekosten.

Lees op site welke extra’s er zijn!

 

Wanneer gaat de reis door?

De reis kan alleen doorgaan als we tenminste 30 reizigers weten te enthousiasmeren. Daarom verzoeken we je om serieus na te denken of je aan dit geweldige evenement deel wenst te nemen.

Voor alle vragen, opmerkingen en aanmeldingen kun je contact opnemen met Ronald Jans van StudiumTravel.

r.jans@studiumtravel.nl

Tel.: +31 (0) 651 158107

 

Aanmelden

Meld je aan voor (weer) een prachtige ervaring via mail of via het inschrijfformulier op de site. Geef altijd je naam, adresgegevens en andere relevante contactinformatie door.

 

 

Programma

Dag 1 Zaterdag 30 september 2017

Vertrek Amsterdam (11.15 uur vanaf Schiphol met Singapore Airlines) – Kuala Lumpur

Dag 2 Zondag 1 oktober 2017

Na vroege aankomst zondagmorgen (ca. 06.00 uur) in Kuala Lumpur, is er even tijd om te acclimatiseren.

In de vroege middag voor de liefhebbers naar Formule-1 grand prix van Maleisië, op circuit van Sepang. Dit programmaonderdeel is facultatief. Vooraf dient te worden aangegeven of je mee wilt gaan. Kaarten worden ook vooraf gekocht. Voor degenen die niet meegaan is er een city-tour.

’s-Avonds is er een gezamenlijk welcome dinner.

Dag 3 Maandag 2 oktober 2017

Ochtend: master-classes op de Universiteit van Maleisië (UM). Deze universiteit komt regelmatig voor op de lijst van beste universiteiten in de wereld! Het is daardoor één van de meest prestigieuze openbare universiteiten ter wereld.

Middag: een bedrijfsbezoek bij een lokale organisatie

Dag 4 Dinsdag 3 oktober 2017

Ochtend: bedrijfsbezoek bij een lokale organisatie

Middag: bedrijfsbezoek bij Nederlandse organisatie

Dag 5 Woensdag 4 oktober 2017

Ochtend: bedrijfsbezoek (n.t.b.)

Middag: vrij te besteden

Dag 6 Donderdag 5 oktober 2017

Ochtend: retail-experience in de grote malls van Kuala Lumpur

Late middag naar vliegveld: vlucht naar Kota Kinabula (hoofdstad van de deelstaat Sabah, op het oostelijke deel van Maleisië)

Dag 7 Vrijdag 6 oktober 2017

Ochtend: bedrijfsbezoek aan een lokale onderneming

Middag: MICCI (Malaysian International Chamber of Commerce and Industry)

Avond: Slotdiner in het hotel

Dag 8 Zaterdag 7 oktober 2017

Ochtend: vlucht naar Sepilok Orang Oetan Rehabilitation Center – daar doen we de laatste case: hoe fundraising en aantrekkelijker positionering voor dit unieke sanctuary?

(Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centre is een centrum voor Orang-oetans, 25 km ten westen van Sandakan in de deelstaat Sabah op Borneo in Maleisië. Geopend in 1964. Hier verblijven Borneose orang-oetans die onder andere wees zijn.)

Einde middag: begint terugreis: Sandakan – Kuala Lumpur – Amsterdam

Dag 9 Zondag 8 oktober 2017

Aankomst op Schiphol in vroege ochtend

Meer informatie?

Vul het contactformulier op de website in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Mailtje sturen kan ook. Email: r.jans@studiumtravel.nl

 

Download knop Download de brochure van de reis

Recente historie

2013 China – Shanghai
2014 Zuid-Afrika – Kaapstad
2015 Japan & Zuid-Korea – Tokio en Seoul
2016 Argentinië – Buenos Aires

Lees hier over de ervaringen van deelnemers aan vorige reizen.